Sing for the Climate part II

Sing for the Climate part II

Eén groot zangfeest, in elke gemeente Overal in België wordt op 22 en 23 september gezongen voor het klimaat. Omdat al meer dan twintig jaar wereldleiders het probleem van de klimaatsverandering voor zich uit schuiven en wij dat beu zijn. Beu te moeten wachten, beu te moeten horen dat het allemaal niet zo makkelijk is. Daarom roepen we iedereen in België op om mee te komen zingen. Daarvan maken we een filmpje en dat sturen we de wereld rond. Zodat ook buiten België mensen aan het zingen slaan. Zodat er echt iets gebeurt voor het te laat is. Ga naar

http://www.singfortheclimate.com/  en klik boven in de balk op "DOE MEE" om heel eenvoudig te laten weten dat je mee komt zingen in Oud-Turnhout. En daarna vraag je aan je vrienden, familie en kennissen om ook te komen zingen. Vlakbij, in jouw gemeente of buurgemeente. Zodat iedereen het hoort, van Obama tot Elio, van je buurman tot je verste vriend. Hoor ons zingen! Wij zingen voor het klimaat.

De Fairtrade trekkersgroepen uit onze regio (Oud-Turnhout, Vosselaar, Beerse en Turnhout) bundelen hun energie en gaan samen zingen voor het klimaat.  Op zaterdag zingen we in Turnhout, op zondag in Oud-Turnhout.

De planning voor zondag 23 september:

13.30u vertrek met de fiets aan de wereldwinkel in Vosselaar, zangers uit Beerse komen ook tot daar

14.00u Grote Markt in Turnhout voor een korte pitstop en de kans om aan te sluiten

14.30u parking Aldi Oud-Turnhout

15.00u parking Heischuur (in Oosthoven)

Van 15.00u tot 16.00u Sing for the Climate

 

Deze mensen hebben reeds toegezegd:

Patrick, zanger van The Cluricauns / Lies Lefever / Marc Dex / Koor Doediet / Gospelkoor uit Merksplas