Sing for the Climate part I (bij Villa Vanthilt)

Sing for the Climate part I (bij Villa Vanthilt)

Woensdag, 20 Juni in Villa Vanthilt! Een eerste 'Sing for the climat' moment! Stef Kamil Carlens zal er zijn, Hans Primusz leert het lied aan en The Scabs zullen hoogstwaarschijnlijk het lied live begeleiden.

Er wordt gezocht naar nog wat BV's om het geheel op te smukken.

Het wordt een spannend moment want het is de eerste try ?out en repetitie met een live publiek.

De timing ziet er voorlopig zo uit:

Samenkomen om 20u45 op het plein om te repeteren van 21u tot 21u30.

Show begint om 22u, dus dan is er wat marge.

'Sing for the Climate'  (THE BIG ASK III)

Nic Balthazar daagt ons uit om op 22 en 23 september 2012 met duizenden onze bezorgdheid voor het klimaat uit te 'zingen'. Een ideale manier om de klimaatslachtoffers een stem te geven en de urgentie duidelijk te maken aan de mensen, media en politici hier.

11.11.11 en de Klimaatcoalitie nemen die uitdaging aan. 'Sing for the Climate' wordt hét sterke moment van onze gemeenschappelijke klimaatcampagne dit najaar.

Iedereen kan op eigen initiatief een plaatselijke 'Sing for the Climate'-actie organiseren. Met de steun van de media maken we er het meest spraakmakende evenement van het jaar van.

Voor 'Sing for the Climate', hoef je niet naar Oostende te trekken, zoals bij 'The Big Ask' en 'Dance for the Climate, vroegere evenementen van Nic. Je gaat gewoon te voet of per fiets naar een plein in je gemeente om mee te zingen.

De bedoeling is op zoveel mogelijk plaatsen in het land lokale zangmomenten voor het klimaat in te richten. Iedereen zingt hetzelfde lied, eventueel onder begeleiding van plaatselijke koren en artiesten.

Elk zangmoment wordt gefilmd door een lokale cameraman of filmmaker. Nic Balthazar verwerkt dit beeldmateriaal tot één 'Sing for the Climate'-clip, waar we internationaal mee uitpakken in aanloop naar de klimaattop in Doha in december.

Doe je mee

Duizenden mensen zullen eenstemmig op markten en pleinen van zich laten horen.

Wees erbij!

De oproep van Nic Balthazar bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=C4hvmU-8rlE&feature=player_detailpage